رستوران فرید در سال ١٣٣۵ خورشیدی توسط یداله فتحی معروف به فرید آغاز به کار کرد.
منوی غذاها و دسرهای فرانسوی این رستوران با نظارت شخص فرید بر رونق و اعتبار این رستوران میافزود.
یداله فتحی از جمله سر آشپزانی بود که بسیار مورد توجه دربار بود تا آنجا که شاید اسم مستعار فرید توسط دربار به وی اعطا شده باشد. حتی گفته میشود که نظارت و مدیریت غذاهای ملل در جشنهای ٢۵٠٠ ساله شاهنشاهی بر عهده وی بوده است. آقای فرید قبل از انقلاب، رستوران را به مدیر داخلی خود آقای قباد صمیمی واگذار کرد و در اوایل انقلاب به رحمت خدا رفت.
شش ماه قبل از انقلاب، رستوران فرید در جریان هیجانات ناشی از انقلاب به اشتباه توسط مردم به آتش کشیده شد.
بعد از انقلاب آقای قباد صمیمی با استفاده از چوبهای روس، دکوراسیون و فضای داخلی این رستوران را بازسازی کرد و خود نیز پس از مدتی به استرالیا مهاجرت کرد و مدیریت رستوران را بر عهده برادرزاده اش گذاشت.
حضور پیش خدمتان وفاداری که به طور مثال از سال ۱۳۴۲ تا به الان در این رستوران مشغول به کار هستند از جمله ویژگیهای رستوران فرید به حساب میآید.
این رستوران کمی بالاتر از خیابان طالقانی، در خیابان ویلا و کوچه رودسر (صارمی) واقع شده است.
رستوران فرید لوکیشن فیلمها و سریالهای مختلفی بوده از جمله:
سریال شهرزاد، سریال کیمیا، فیلم سینمایی حکم، همیشه پای یک زن در میان است و …
تولید محتوا: موسسه فرهنگی هنری “گنجینه هزار افسان” / پروژه قصههای خیابان ویلا
نگارش متن: علیرضا عالم نژاد
منبع: مصاحبه علیرضا عالم نژاد با آقای صمیمی / پاییز ۱۳۹۷ – متن کامل مصاحبه در بایگانی موسسه آرشیو شده است
عکسهای قدیمی: آقای صمیمی
عکسهای جدید: علیرضا عالم نژاد – زهرا رضی
طراح پوستر: سارا کاوه
© کلیه حقوق مادی و معنوی مستندنگاریها متعلق به موسسه فرهنگی هنری “گنجینه هزار افسان” است و استفاده از این متن با ذکر منبع، بلامانع است.
آلبوم عکس: